Over mij

Hi! Ik ben Naomi ik ben de eigenaresse van deze geweldige startende webshop. Daarnaast ben ik moeder van twee prachtige jongens. Een ondernemende peuter en een baby. Ik ben jong moeder geworden en heb altijd graag carrière willen maken, nu staat dit zeker nog op de planning maar kies ik er nu bewust voor om thuis met mijn kindjes te zijn. Echter de behoefte om daarnaast iets voor mezelf te hebben is nog steeds erg groot, dus ben ik deze super leuke webshop begonnen.

Mijn oudste is een kindje met veel energie en gevoelig voor prikkels, tot ik in aanraking kwam met sensorisch spel, hij vind het geweldig en kan er echt een langere tijd mee spelen, het is het ideale speelgoed bij ons thuis voor na een drukke dag of een ochtend op de peuterspeelzaal, hij ontprikkeld echt van het spelen met zijn handjes. En nee het is natuurlijk geen magisch speelgoed wat zorgt dat hij uren alleen kan spelen maar hij vind het wel helemaal geweldig. Zo kwam ik op het idee om dit aan te bieden op mijn webshop, de vraag naar sensorisch speelgoed wordt steeds groter en ik hoop een deel hiervan te kunnen invullen met leuke producten. 

Op mij website vind je ook gave gerestylde items, dit zijn meubeltjes of speelgoed wat geheel in een nieuw jasje is gestoken en klaar voor een tweede leven. Zo ben je duurzaam bezig en heb je een echt uniek product. In deze producten kan ik al mijn creativiteit kwijt, elk product wordt met heel veel liefde en tijd gemaakt. 

Ik hoop je snel terug te zien op mijn webshop, mocht je meer informatie willen hebben over mijn producten of de mogelijkheden tot personalisatie, mag je mij altijd berichten. 

Liefs Naomi 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.